Jump to content
  • 0

Unable to access off topic


Hornso
Go to solution Solved by StanBalaban,

Question

I keep being unable to load the Off Topic board within the Off Topic section of the site. Haven't been able to access it for nearly 2 weeks. I've been able to access the most recently replied thread by clicking on the title on the side of the board, but otherwise cannot load the page so I cannot read any other threads. Not loading on my computer nor my phone. 

  • Like 1
Link to post

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 2
  • Solution
1 hour ago, limpid said:

Would you mind writing this up a little to help others? I don't know what you mean by "site settings" 😊

Sure thing...

So my issue was using a Chrome browser, to which I was signed in on my phone and laptops. 

The Off Topic section was inaccessible if I was signed into VT. If I logged out there was no issue.

Following the guidance on this page, I cleared the cache and cookies using the "History" option in my browser settings. This didn't work.

I then ticked the box in the "Advanced" tab of the "History" option that allowed me to clear "Site Settings".

Site works perfectly now, and seems to be quicker to load. Hope this helps.

IMG_20210109_181334.jpg

  • Thanks 1
Link to post
  • 1
On 29/12/2020 at 18:29, limpid said:

Please follow the instructions at the top of this forum and if it still doesn't work reply with the requested information. Thanks

Sorted. Cleared cache and cookies previously but didn't work. Cleared site settings in addition, and now works fine.

Cheers.

Link to post
  • 0
13 hours ago, Hornso said:

I keep being unable to load the Off Topic board within the Off Topic section of the site. Haven't been able to access it for nearly 2 weeks. I've been able to access the most recently replied thread by clicking on the title on the side of the board, but otherwise cannot load the page so I cannot read any other threads. Not loading on my computer nor my phone. 

Please follow the instructions at the top of this forum and if it still doesn't work reply with the requested information. Thanks

Link to post
  • 0
On 29/12/2020 at 05:27, Hornso said:

I keep being unable to load the Off Topic board within the Off Topic section of the site. Haven't been able to access it for nearly 2 weeks. I've been able to access the most recently replied thread by clicking on the title on the side of the board, but otherwise cannot load the page so I cannot read any other threads. Not loading on my computer nor my phone. 

Same here. I can access the Off Topic section if I'm signed out, but not signed in.

Same on Android phone, and the Chrome browsers on two different PC's.

Any tips?

Link to post
  • 0
On 29/12/2020 at 18:29, limpid said:

Please follow the instructions at the top of this forum and if it still doesn't work reply with the requested information. Thanks

Sorry, just seen this response. Let me try this now.

Link to post
  • 0
1 hour ago, StanBalaban said:

Sorted. Cleared cache and cookies previously but didn't work. Cleared site settings in addition, and now works fine.

Cheers.

Would you mind writing this up a little to help others? I don't know what you mean by "site settings" 😊

Link to post

  • 0

Morning all. I'm having issues accessing OT today. I've got no issues with other football, VillaTalk, Tech room, or any other part of the site, just OT.  

I have cleared the cache, and I have been able to access OT using my work phone using another browser, so the issue seems to be with the browser I'm using on my personal phone (Brave). 

Apologies for putting this here because it's clearly an issue with my phone/or brave browser rather than a site issue, but I couldn't find anywhere that seemed a better place to ask. 

Any recommendations? 

rsz_screenshot_20210116_112248_combravebrowser.jpg

Edited by av1
Link to post
  • 0
1 hour ago, av1 said:

Morning all. I'm having issues accessing OT today. I've got no issues with other football, VillaTalk, Tech room, or any other part of the site, just OT.  

I have cleared the cache, and I have been able to access OT using my work phone using another browser, so the issue seems to be with the browser I'm using on my personal phone (Brave). 

Apologies for putting this here because it's clearly an issue with my phone/or brave browser rather than a site issue, but I couldn't find anywhere that seemed a better place to ask. 

Any recommendations? 

Have you tired what the others have posted in this thread?

Link to post
  • 0
37 minutes ago, limpid said:

Have you tired what the others have posted in this thread?

Hi Limpid. Yes. Cookies, caches, and site settings cleared. I can still access all areas on VT apart from OT. 

As I said though, no issues on my work phone that runs on Chrome, just my personal phone using Brave browser. 

Link to post
  • 0
1 hour ago, av1 said:

Hi Limpid. Yes. Cookies, caches, and site settings cleared. I can still access all areas on VT apart from OT. 

As I said though, no issues on my work phone that runs on Chrome, just my personal phone using Brave browser. 

Does it work with Chrome on your personal phone? Does it work with Brave's version of private browsing?

Link to post
  • 0
13 minutes ago, limpid said:

Does it work with Chrome on your personal phone? Does it work with Brave's version of private browsing?

I've just tried your suggestions and also downloaded brave onto my work phone, it definitely looks like an issue with my personal phone

Personal phone 

Chrome - No access to Off topic

Brave - No access to Off topic

Brave private (hosted by duck duck go) - No access to Off topic

Work phone 

Chrome - No issues

Brave - No issues

Brave private - No issues

 

Both phones are Android. As I said in my OP it definitely seems like this is some sort of issue with my personal phone rather than a site issue, but I didn't know where better to ask. 

 

 

 

Link to post
  • 0
11 minutes ago, av1 said:

I've just tried your suggestions and also downloaded brave onto my work phone, it definitely looks like an issue with my personal phone

Personal phone 

Chrome - No access to Off topic

Brave - No access to Off topic

Brave private (hosted by duck duck go) - No access to Off topic

Work phone 

Chrome - No issues

Brave - No issues

Brave private - No issues

 

Both phones are Android. As I said in my OP it definitely seems like this is some sort of issue with my personal phone rather than a site issue, but I didn't know where better to ask. 

The only other thing I can think of is that it might be something like a VPN - but that doesn't seem very likely for just one forum.

  • Like 1
Link to post

  • 0
5 minutes ago, limpid said:

The only other thing I can think of is that it might be something like a VPN - but that doesn't seem very likely for just one forum.

Thanks. 

I've just read stanbalabans solution to the problem again.  One thing I hadn't tried, which I've just done is to log out and view the site as a quest, and I was able to access OT straight away, so it's only an issue when I'm logged in. 

I'll keep playing around 

Edited by av1
Link to post
  • 0

I'm even more confused now. Rodders just liked one of my posts in OT, and when I clicked on the notification it takes me to the thread (I've just posted there). But when I clicked on the off topic tile to take me into the forum I got the error message again.

Link to post
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of use Terms of Use, Cookies We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Â