Jump to content
  • 0

Safari - posting issue


Tayls

Question

@limpid

I have a weird issue that I can only recreate on an iPhone using Safari. When signing in and I go to a thread to make a new post, I have to go to the first page of the thread first, before going to the last page to write my post. If I go straight to the last page after signing in, the text box isn’t available, and neither is the option to quote a post. (It’s almost as if it hasn’t signed me in properly unless I go to the first page first).

to confirm (and I am guessing it is the same on all devices) when signing in I am always returned to the homepage. 

Edited by Tayls
Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, Tayls said:

@limpid

I have a weird issue that I can only recreate on an iPhone using Safari. When signing in and I go to a thread to make a new post, I have to go to the first page of the thread first, before going to the last page to write my post. If I go straight to the last page after signing in, the text box isn’t available, and neither is the option to quote a post. (It’s almost as if it hasn’t signed me in properly unless I go to the first page first).

to confirm (and I am guessing it is the same on all devices) when signing in I am always returned to the homepage. 

Please follow the instructions at the top of this forum. Thanks.

Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of use Terms of Use, Cookies We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

Â